راهنمای ایجاد ایمیل و کار با آن

آمار مطالب

کل مطالب : 1892
کل نظرات : 71

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 528
باردید دیروز : 84
بازدید هفته : 659
بازدید ماه : 3679
بازدید سال : 194087
بازدید کلی : 518785
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : سید محمد سیداصیل
تاریخ : سه شنبه 20 مرداد 1394
نظرات

اکنون صفحه زیر برای شما باز می شود.

برای ساختن یک آدرس ایمیل جدید در این صفحه دکمه Sign Up Now را در سمت چپ بزنید.

در صفحه پیش رو برای ساختن یک آدرس ایمیل رایگان، دکمه Sign Up for Yahoo Mail Now را در سمت چپ بزنید.
 

 

چگونه در یاهو ایمیل بسازید؟

پس از ورود به سیستم ایمیل یاهو و انتخاب برای ساخت آدرس ایمیل جدید، اکنون صفحه ساخت آدرس در پیش روی شماست که به شرح یک یک موارد آن می پردازیم:
 

 

1) در مرحله اول شما باید یک ID برای خود انتخاب کنید که می تواند مرکب از حروف و اعداد باشد. این ID باید منحصر به فرد باشد. یعنی نباید قبلا کسی پیش از شما آن را انتخاب کرده باشد در غیر اینصورت در مرحله نهایی با پیغام خطای yahoo مواجه خواهید شد. اگر می خواهید حتما یک کلمه خاص مثلا نام شما در ID مندرج باشد اما قبلا آن نام توسط دیگران انتخاب شده است، می توانید با افزودن چند شماره یا کلمه مثلا سال تولد خود یک IDدلخواه با کلمه مورد نظر خود داشته باشید. در کادر Yahoo IDنام مورد علاقه خود را انتخاب کنید. در ایمیل شما این نام قبل از @yahoo.com ظاهر خواهد شد. مثلا اگر ID شما rozhin باشد، ایمیل نهایی شما rozhin@yahoo.com خواهد بود.
2) مرحله بعد انتخاب یک password یا اسم رمز مناسب است. password   باید حداقل 6 کاراکتر باشد و می تواند حروف یا اعداد را در بر بگیرد. توصیه ما این است که پسوردی را انتخاب کنید که به خاطرسپاری و حدس زدن آن ساده نباشد.
پسورد انتخابی خود را در کادر دوم نوشته و بار دیگر در کادر سوم وارد نمایید.
 

 

 

 


چگونه ایمیل بفرستید؟

پس از ورود به سیستم ایمیل یاهو یا Sign in شدن به طریقی که قبلا بیان شد،  دکمه  Compose  را بزنید تا صفحه تنظیم ایمیل که به شکل زیر است باز شود.

قبل از هر چیز متن خود را در قسمت متن بنویسید. این متن می تواند از جای دیگر مثل نرم افزار Word کپی شده باشد و در این قسمت وارد یا Paste   شود.
علایم بالای جعبه متن برای انواع ویرایش ها برای متن از جمله تغییر رنگ و اندازه فونت هستند.
همچنین شما می توانید یک متن فارسی داشته باشید که در بخش بعد توضیح داده خواهد شد.
برای ضمیمه یا Attach کردن یک فایل به این ایمیل از دکمه Attach Files استفاده کنید. بدیهی است که هر چه یک فایل سنگین تر باشد فرایند Attach شدن آن به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت.
پس از این کارها آدرس ایمیل فرد مورد نظر را در کادر To وارد کنید.
اگر می خواهید این پیام را همزمان به بیش از یک نفر بفرستید، در کادر Cc آدرس ایمیل افراد دیگر را وارد کنید و آن ها را با comma یا ویرگول از هم متمایز کنید.
این آدرس ها برای در یافت کننده ها قابل رؤیت هستند. حال اگر می خواهید همزمان به چند نفر ایمیل بزنید بدون اینکه هر کدام متوجه شوند که این پیام به دیگری هم فرستاده شده، آدرس ها را در کادر Bcc وارد کنید و آن ها را با ویرگول از هم جدا کنید.
پس از آدرس، نوبت به عنوان یا Subject می رسد که الزامی است. این عنوان باید یک عبارت مختصر و مفید باشد که کلیات پیام شما را مشخص کند و دریافت کننده را به خواندن آن ترغیب کند.
اگر نمی خواهید که این ایمیل در فولدر Sent آرشیو شود، عبارت  Save a copy in your Sent Items folder را از حالت انتخاب خارج کنید.
پس از اینکه از درستی همه چیز اطمینان حاصل کردید، دکمه Send را بزنید تا ایمیل ارسال شود.

3) در این قسمت ابتدا باید از کادر بازشو یک سؤال انتخاب کنید و به آن پاسخ دهید. شما باید این پرسش و پاسخی که به آن داده اید را به خاطر بسپارید زیرا اگر پسورد خود را فراموش کردید، یاهو با گرفتن ID شما و اطلاعاتی که به او می دهید قادر به شناسایی شما خواهد بود. از جمله این اطلاعات مواردی است که در این مرحله وارد می کنید.
به عنوان مثال پرسش What’s your dog’s name? به معنای اینکه نام حیوان خانگی شما چیست را انتخاب کنید و به آن پاسخی مثل joopy  بدهید.
در قسمت Birthday باید روز، ماه و سال تولد خود را وارد کنید اما با معادل انگلیسی آن. به این صورت که در قسمت کشو بازشو یک ماه مثل June را به عنوان ماه تولد، در کادر بعد عددی بین 1 تا 31 به منزله روز تولد و در کادر بعد ( که کمی بزرگتر است ) یک عدد 4 رقمی مثل 1970 به عنوان سال تولد خود را انتخاب نمایید. اینکه این اعداد دقیقا درست و مطابق با واقع باشند مهم نیست اما نکته مهم این است که این اعداد را حتما به خاطر بسپارید.
یک نشانی ایمیل در قسمت Current Email وارد نمایید تا اگر یاهو در زمینه Account و پسورد شما پیامی داشته باشد از این طریق آن را برای شما ارسال کند. این گزینه اختیاری است.
 


 

4) در این قسمت با انتخاب و پر کردن گزینه های این بخش، یاهو شما را از اخبار، اطلاعات و موارد مورد علاقه شما که در گزینه های انتخابی تعیین می کنید مطلع خواهد ساخت.
در بخش اول نام و نام خانوادگی و در بخش Language & Content زبان مورد نظر را انتخاب کنید که معمولا همان گزینه اول مناسب ترین می باشد.
در بخش ZIP/Postal Code کد پستی خود را وارد کنید و در بخش Gender جنسیت خود را تعیین نمایید. (Male  به معنای مذکر و Female به معنای مؤنث است. )
گزینه های Industry ،Title و Specialization نیز به ترتیب مربوط به زمینه کاری، عنوان قبل از نام یا سمت کاری و عنوان خاص تر سمت کاری مربوطه است. البته این سه گزینه اخیر تاثیری در انتخاب ایمیل شما ندارند و چندان مهم نیستند. برای همین با انتخاب گزینه  Other در هر بخش می توانید از این قسمت ها عبور کنید.
با انتخاب People Search Listing ایمیل شما در لیست و طبقه بندی یاهو و احتمالا در معرض دید و استفاده بعضی کاربران قرار خواهد گرفت.
در قسمت بعد با انتخاب یک یا چند زمینه از 12 زمینه پیش رو، اخبار و اطلاعات مختلفی در رابطه با این زمینه ها از یاهو دریافت خواهید کرد. این بخش اختیاری است و اگر نمی خواهید چنین اطلاعاتی را دریافت کنید گزینه مربوط به جمله Send me special offers…   را از حالت انتخاب خارج کنید.

 

 

چگونه ایمیل فارسی بنویسید؟

نوشتن Email به فارسي و به صورتي که بتوان براي آن راه حلي کلي و جامع ارائه کرد، تا قبل از آمدن Windows 2000 امکان پذير نبود. براي نوشتن نامه هاي فارسي و Chat کردن رايج ترين روش استفاده از زبان Pinglish بود (و چه بسا بتوان گفت هست). در اين روش کلمات فارسي با استفاده از کاراکترهاي انگليسي تايپ مي شدند مثل Hale Man Khoob ast در حال حاضر با توجه به سيستم UniCode که شرکت مايکروسافت آن را همزمان با Windows 2000 معرفي کرد، استفاده از زبان فارسي چه در وب سايت ها و چه در email ها حالتي استانداردتر به خود گرفته است. البته اين قابلیت فقط در سيستم عامل ويندوز و مرورگر Internet Explorer کاربرد دارد.

 براي نامه نگاري در اينترنت ارسال و دريافت e-mail براي آنکه بتوانيد از اين سيستم استفاده کنيد ابتدا لازم است قابليت تايپ کاراکترهاي فارسي را در ويندوز 2000 يا xp خود تعريف کنيد. براي اين کار به Control Panel برويد، Regional , Language Options را انتخاب کنيد و زبان فارسي را به مجموعه زبان هاي مورد استفاده کامپيوتر خود اضافه کنيد. از اين به بعد در پايين صفحه سمت راست کنار ساعت کامپيوتر شما مربعي ظاهر خواهد شد که در آن FA ( براي فارسي) و يا EN ( براي انگليسي) ظاهر مي شود که با کليک کردن روي آن مي توانيد بين اين دو زبان سوئيچ کنيد.

بعد از آنکه زبان کاراکترهاي کامپيوتر خود را فارسي کرديد، کافي است به همان صورتي که مثل هميشه Email مي نويسيد، عمل کنيد و تنها هنگامي که مي خواهيد متن نامه را بنويسيد از زبان فارسي استفاده کنيد.
راه دیگر این است که برای نوشتن متن از فونت Simplified Arabic استفاده کنید.

براي خواندن چنين نامه هايي نيز اگر فونت و حروف متن خوانا نیستند کافي است که محيطي که در آن نامه را مي خوانيد سيستم Unicode را پشتيباني کند. سپس روی صفحه راست کلیک کنید و در قسمت Encoding  گزینه Unicode یا Arabic را انتخاب کنید.

 


چگونه ایمیل ها را دریافت و بررسی کنید؟

برای بررسی ایمیل ها یا اصطلاحا" چک کردن کردن ایمیل ها چنان که در قسمت های قبل توضیح داده شد ابتدا به سایت www.yahoo.com و به قسمت  Mail می رویم تا صفحه زیر باز شود. 


 

اگر شما یک آدرس ایمیل در یاهو دارید برای ورود به آن در صفحه زیر در سمت راست، ID یعنی عبارت قبل از @yahoo.com  و Password خود را در قسمتهای مربوطه وارد کنید و دکمه Sign In را بزنید.
با تایید شدن ID و پسورد شما توسط یاهو، صفحه ایمیل های شما باز می شود. اکنون به شرح مهمترین اجزای صفحات می پردازیم: 

با گزینه Check Mail صفحه ایمیل ها باز می شود که شامل ایمیل های خوانده شده و نشده می باشد که ایمیل های خوانده نشده به صورت  bold یعنی با فونت درشت تر می باشد.
حال اگر می خواهید فقط ایمل های خوانده نشده یا Unread را ببینید از Inbox استفاده کنید.
قسمت Compose صفحه مربوط به فرستادن ایمیل را باز خواهد کرد. ( در قسمت چگونه ایمیل بزنیم توضیحات بیشتری داده شده است. )
اگر به دنبال یک ایمیل خاص، یا یک کلمه در متن، موضوع، نام ها و یا آدرس ایمیل می گردید، قسمت Search Mail  می تواند به شما کمک کند.
در بخش Draft می توانید متن ایمیل خودتان را به صورت پیش نویس تهیه کنید.
تمامی ایمیل هایی که می فرستید در صورت انتخاب شما در بخش Sent آرشیو می شود.
و اگر یک ایمیل را حذف یا Delete کنید ( به صورتی که بعداً گفته خواهد شد. ) به بخش Trash  فرستاده می شود.
اکنون برای دیدن ایمیل های خوانده نشده به بخش Inbox وارد می شویم.
 

Sender نامی است که فرستنده با آن نام برای شما ایمیل فرستاده است.  
Subject موضوع و عنوان اصلی ایمیل است. همین جا باید توضیح دهیم که از روی موضوع و نام می توان به بسیاری از ایمیل های کم اهمیت یا هرزنامه ( Spam ) پی برد و از خواندن آن ها صرف نظر کرد.
اگر در ابتدای Subject آن ایمیل عبارت Re: ظاهر شده باشد، این ایمیل متعلق به کسی است که پاسخ ایمیل شما را داده است.
Date و Size هم به ترتیب، تاریخ و حجم ایمیل مورد نظر را نشان می دهند.
برای خواندن ایمیل ها روی پیوند Subject هر ایمیل کلیک کنید.
برای حذف یک ایميل مربع تعبیه شده در کنار Sender هر ایمیل را به حالت انتخاب درآورید و پس از مشخص کردن ایمیل های برای حذف، دکمه Delete را بزنید.
برای رفتن به صفحات قبل و بعد به گزینه هایPrevious  و Next استفاده کنید 
اکنون یکی از ایمیل ها را باز کرده ایم. 

Date تاریخ، From نام و ایمیل فرستنده و Subject عنوان ایمیل را مشخص می کند.
To مشخص می کند که فرستنده، این پیام را به چه کسانی فرستاده است.
اگر فایلی به متن شما ضمیمه یا Attach شده باشد به صورت Attachment مشخص و قابل دانلود است. اما به دلیل اینکه بیشترین ویروس هایی که از طریق ایمیل منتشر می شوند از طریق Attachment ها هستند، توصیه می کنیم از باز کردن فایل های Attach مشکوک خودداری کنید.
اگر فونت متن بهم ریخته بود، روی صفحه راست کلیک کنید و در قسمت Encoding  گزینه Unicode یا Arabic را انتخاب کنید که احتمالا موجب اصلاح فونت ها خواهد شد.
بزای پاسخ به این ایمیل، دکمه Reply  را بزنید. با این کار، صفحه برای پاسخ گویی شما آماده می شود.
دکمه Forward نیز برای فرستادن این متن توسط شما به افراد دیگر تعبیه شده است.
در پایان به یاد داشته باشید که برای خروج از سیستم ایمیل یاهو بهتر است به جای بستن صفحه، از Sign Out استفاده کنید، به ویژه اگر از کامپیوتر شما دیگران هم استفاده می کنند. 

 
 
 
 
 

منبع: http://namabazar.net


تعداد بازدید از این مطلب: 540
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








********به وبلاگ من خوش آمدید********* خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم . آمین یا رب العالمین


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود